~..forever and ever..~

Daisypath Anniversary tickers

16 May 2009

nothin'

sy syg syg sgt3...miz u a lot my dear...

01 May 2009

sape2 yg lahir taun 1985-1990

  • pkai pembaris yg bergerigi, kat dlm pembaris tu ade air pastu ade bende bkilat dlm air tu.
  • blik skola beli JoJo tak pon Dendang. Tora pon best gak. beli smata2 nak mainan, coklat die tak mkn pon.
  • kat skola ade salesman jual buku cerita. besenye ari ni bg list, esok mintak duit walaupun cerita buku tu dah tau. salesman susu pon camtu gak.
  • kat library, budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je.bile ade program Nilam, sebok semua nak pinjam buku. yg skadar copy sinopsis buku tu ade gk.
  • cikgu pakai pembaris kuning pjg. ade pemegang kat tgh2 tp tak penah nmpk cikgu pgg pon kat situ.
  • bulu ayam jd ramping sbb dijadikan rotan.
  • maen tamiya! sanggup simpan duet skola smata2 nak beli tamiya pling kuat.
  • maen game yg pkai tape tu. game contra, super mario, street fighter.
  • kasut blampu kat tapak, yg iklan die kat tv bole tembak alien tu.
  • kartun time tu : power rangers, ultraman, transformers, ninja turtles, dragon ball,
    thundercats, maskman, gaban, keluang man.
  • pkai pensel box yg bole buka dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die.
  • main lwn pemadam, syg nak guna utk padam.
  • Buat yang merasa PTS,ksian..yg lahir sebelum 1986 fuhhhh rasa lega tak merasai PTS. tp jeles bila tgk budak muda sama kelas dengan dia masa darjah 5.
  • time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh.
  • ade gak buat anyaman pakai kertas warna, kolaj la, ape la...pastu corakkan ubi dan main cop cop. maen tiup2 water kaler pkai straw..haha
  • takut BCG tp lepas inject poyo lak.
  • RMT kat skola mkn x best, tp yg berduit pon join RMT, tak phm. yg bestnye budak2 RMT bole kuar rehat awal.
  • jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca.
p/s: sape2 yg rse ade lg bnde yg korg wat, sila tmbh kt komen..